Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

TRAJNIM MBI SHITJET ONLINE – pa pagese

May 7, 2022

AECA në bashkëpunim me RIVENT Training dhe qendrën PROTIK do të bëjë një Trajnim mbi Artin e Shitjes në datat 7 dhe 9 Maj 2022. Trajnimi do të jetë falas për të gjithë dhe besojmë mund t’i shërbejë të gjithëve për të përmiresuar teknikat e shitjes. Folës në këtë event do të jetë Dr. Rrezart Lahi – me një eksperiencë prej 20 vitesh në shitje dhe themelues i disa kompanive në sektorin e shitjeve me pakicë, distribucion si dhe shitje online.

Trajnimi do të jetë fantastik edhe për persona që nuk janë direkt në shitje por duan të marrin njohuri mbi Artin e Shitjes.

Aplikimet për pjesëmarrje në një nga dy datat e trajnimit bëhen në adresën [email protected] ose ne Whatsapp +355 68 52 00 000.

Mirëpriten gjithashtu Sales Trainer që duan të marrin pjesë në trajnimet e ardhshme të RIVENT TRAINING dhe AECA.

 

Details

Date:
May 7, 2022
Event Category:

Organizer

Albanian E-Commerce Association (AECA)
Phone
+355 67 6033151
Email
info@aeca.al
View Organizer Website