Skip to content Skip to footer
Albanian E-commerce Association (AECA)

Të bashkohemi të gjithë për të rritur performancën e secilit prej nesh.

LAJME
aeca

Kush Jemi Ne ?

AECA është shoqata e parë në Shqipëri e fokusuar tek shitjet online. Ne jemi krijuar me një qëllim të qartë për të përmirësuar ambjentin e tregtisë elektronike në Shqipëri në mënyrë që të kemi shitje online mbi 20% të totalit të shitjeve. Situata aktuale është shumë mbrapa objektivit tonë, prandaj ne kemi shumë punë për të bërë dhe kemi nevojë për të qënë të bashkuar në këtë sfidë të përbashkët që kemi.

aeca

Qëllimi ynë:

Të rrisim kapacitetet e kompanive që lidhen me shitjet online në Shqipëri.
Të lobojmë nën një zë për nevojat dhe suportin e kërkuar nga Shteti dhe institucionet përkatëse në të.
Të rrisim kapacitetet e të rinjve në mënyrë që të përshtaten për aftësitë e reja të punës që interneti ka ofruar.
Të ndihmojmë kompanitë e shoqatës të rrisin biznesin jashtë Shqipërie në mënyrë të tillë që e gjithë Shqipëria të përfitojnë nga puna e kompanive të shitjeve online.
June 3, 2024-June 5, 2024

Shoptalk Europe

Read more
July 27, 2022

AECA zhvillon mbledhjen e III-të të Asamblesë së Anëtarëve

AECA zhvillon mbledhjen e III-të të Asamblesë së Anëtarëve Me datë 27.07.2022 u mbajt mbledhja e tretë e Asamblesë së Anëtarëve të Shoqatës Shqiptare të Tregtisë Elektronike AECA me pjesmarrjen…
Read more
June 30, 2022

Shoqata Shqiptare e Tregtisë Elektronike (AECA) – Bizneset Ecommerce janë gati për Revolucionin Digjital në Shqipëri

Bashkohet Tregu online prej mbi 110 Milion euro për të dhjetëfishuar tregun Në datën 30 Qershor ne ambjentet e Hotel Rogner u zhvillua eventi Level UP Your E-Commerce. Ky event…
Read more
June 24, 2022

AECA mbështet AIDA dhe BERZH për trajnimin e NMV-ve në fushën e tregtisë elektronike

(Tiranë, 24 qershor 2022) Shoqata e TIK (AITA), në bashkëpunim me BERZH Këshilla për Bizneset e Vogla dhe me Agjencinë Shqiptare të Zhvillimit të Investimeve (AIDA), me financim të Norvegjisë…
Read more
June 15, 2022

GIZ mbështet AECA dhe Ministrinë e Financave e Ekonomisë për përmirësimin e klimës së biznesit në sektorin e tregtisë elektronike

Punohet për një Plan Veprimi të detajuar që do të nxisë në mënyrë efikase zhvillimin e ecommerce në Shqipëri (Shkup, 15 qershor 2022) Si pjesë e aktiviteteve të organizuara gjatë…
Read more
June 14, 2022

GIZ – Nis projekti i ri për të mbështetur integrimin ekonomik rajonal në fushën e infrastrukturës cilësore dhe tregtisë elektronike

Bashkëpunimi ndërmjet ekonomive të Ballkanit Perëndimor do t’i afrojë ato me tregun e vetëm të BE-së (Shkup, 14 qershor 2022) Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) nisi projektin e saj…
Read more
June 8, 2022 18:00

AECA zhvillon Asamblenë e Përgjithshme të Anëtarëve

AECA zhvillon Asamblenë e Përgjithshme të Anëtarëve Në datën 08.06.2022 u zhvillua mbledhja e II-të e Asamblesë së Anëtarëve të Shoqatës Shqiptare të Tregtisë Elektronike (AECA), me pjesmarrjen e më…
Read more
aeca

Evente

AECA zhvillon mbledhjen e III-të të Asamblesë së Anëtarëve
AECA zhvillon mbledhjen e III-të të Asamblesë së Anëtarëve Me datë 27.07.2022 u mbajt mbledhja e tretë e Asamblesë së Anëtarëve të Shoqatës Shqiptare të…
Shoqata Shqiptare e Tregtisë Elektronike (AECA) – Bizneset Ecommerce janë gati për Revolucionin Digjital në Shqipëri
Bashkohet Tregu online prej mbi 110 Milion euro për të dhjetëfishuar tregun Në datën 30 Qershor ne ambjentet e Hotel Rogner u zhvillua eventi Level UP…
AECA mbështet AIDA dhe BERZH për trajnimin e NMV-ve në fushën e tregtisë elektronike
(Tiranë, 24 qershor 2022) Shoqata e TIK (AITA), në bashkëpunim me BERZH Këshilla për Bizneset e Vogla dhe me Agjencinë Shqiptare të Zhvillimit të Investimeve…
GIZ mbështet AECA dhe Ministrinë e Financave e Ekonomisë për përmirësimin e klimës së biznesit në sektorin e tregtisë elektronike
Punohet për një Plan Veprimi të detajuar që do të nxisë në mënyrë efikase zhvillimin e ecommerce në Shqipëri (Shkup, 15 qershor 2022) Si pjesë e…
GIZ – Nis projekti i ri për të mbështetur integrimin ekonomik rajonal në fushën e infrastrukturës cilësore dhe tregtisë elektronike
Bashkëpunimi ndërmjet ekonomive të Ballkanit Perëndimor do t'i afrojë ato me tregun e vetëm të BE-së (Shkup, 14 qershor 2022) Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit…
AECA zhvillon Asamblenë e Përgjithshme të Anëtarëve
AECA zhvillon Asamblenë e Përgjithshme të Anëtarëve Në datën 08.06.2022 u zhvillua mbledhja e II-të e Asamblesë së Anëtarëve të Shoqatës Shqiptare të Tregtisë Elektronike (AECA),…
AECA organizon një work shop me ekspertin Ethan Mayers nga New York me temën ‘’Si të merrni investime’’ .
Për kë është ky workshop: Për kompani të reja që duan të kuptojnë më mirë si të sigurojnë fonde për kompaninë tuaj. (Info- është rreth…
Shoqata Shqiptare e Tregtisë Elektronike (AECA), organizoi me mbështetjen e USAID/IDG Project tryezën e rrumbullakët me temë “Zhvillimi i Tregtisë Elektronike në shqipëri dhe nevoja për mbeshtetjen e Donatorëve”
E-COMMERCE NE FOKUSIN E DONATORËVE Në datën 27 Prill, 2022, në ambjentet Hotel Xheko Imperial, Shoqata Shqiptare e Tregtisë Elektronike (AECA), organizoi me mbështetjen e…
AECA merr pjesë në konferencën rajonale “Skillsfor Future Jobs” të organizuar në 7-8 Prill 2022 në Republikën e Maqedonisë së Veriut
Konferenca rajonale “Skills for Future Jobs” përfaqëson një platformë për ekspertët që të angazhohen në dialog të hapur dhe të ndajnë praktikat e mira se…
aeca

Anëtarë Premium

Janë të gjithë anëtarët e Bordit Drejtues të cilët kanë një peshë të madhe përgjegjësie sa i përket adiministrimit të shoqatës, organizimit të marrëdhënies me palët e treta, donatorët dhe partnerët, si dhe mbarëvajtjen financiare të AECA.

Go to Top
Our site uses cookies. Learn more about our use of cookies: cookie policy