Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

AECA zhvillon mbledhjen e III-të të Asamblesë së Anëtarëve

Jul 27, 2022

AECA zhvillon mbledhjen e III-të të Asamblesë së Anëtarëve

Me datë 27.07.2022 u mbajt mbledhja e tretë e Asamblesë së Anëtarëve të Shoqatës Shqiptare të Tregtisë Elektronike AECA me pjesmarrjen e shumicës së anëtarëve.
Diskutimet e kësaj mbledhje u fokusuan në ceshtje të rëndësishme të sektorit e-commerce si: organizimi dhe koordinimi i punës për pjesmarrjen në Grupin e Punes per hartimin e Planit të Veprimin të Tregtise Elektronike sipas Urdhërit nr. 190 datë 18.07.2022 të Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë; projekti i cili do të realizohet me suportin e Risi Albania per krijimin e një produkti që do të ndihmojë në zgjidhjen e problematikave dhe zhvillimin e kapaciteteve të bizneseve ecommerce; trajnimet nga Anëtarët e Shoqatës per publikun dhe grupet e interesit; Çertifikata e Sigurisë (Trust Mark) si një mjet efikas për diferencimin e biznesit serioz dhe mbrojtjen e konsumatorit, mënyrat e reduktimit të cash-it në ekonomi; marrëveshja e partneritetit me bankat, institucionet financiare dhe kompanitë e telefonisë celulare për mbështetjen e aktiviteteve të AECA si dhe planet e Shoqatës AECA për vitin 2022.

Në përfundim të mbledhjes nga pjesmarrësit u shpreh gatishmëria për të punuar së bashku për një klimë më të mire dhe të shëndetshme të biznesit e-commerce.

Details

Date:
Jul 27, 2022
Event Category:
Website:
https://register.aeca.al/

Organizer

Albanian E-Commerce Association (AECA)
Phone
+355 67 6033151
Email
info@aeca.al
View Organizer Website