DigitalStrategy.al

Website

Telefon

0692461545

Email

Vlefshmeria

deri me:12/04/2025

Rreth nesh

Digital Strategy, eshte një event Marketingu Digjital i organizuar nga partneriteti i dy agjencive të suksesshme në Itali dhe Shqipëri, Wolf.Agency dhe WolfandShark.com.

Ky event eshte ideuar e realizuar nga Isan Hydi, themeluesi dhe CEO i Wolf Agency, që me punën e tij në sektorin e marketingut digjital, gjithnjë e më shumë ka mundur të afrojë Italinë me Shqipërinë.

Nëpërmjet Digital Strategy, pjesëmarrësit do të eksplorojnë strategjitë më të fundit të marketingut digjital, duke mesuar nga ekspertët me te medhenj nga Italia, Shqiperia dhe Kosova, në fushën e tyre.

Çdo folës do të ndajë njohuri të veçanta dhe strategji të testuara për të ndihmuar audiencën të mesoje nga strategji te testuara dhe të përmirësojnë praktikat e tyre në botën e marketingut digjital.

Ky event është një mundësi për të mësuar vërtet strategji të reja të provuara, për të zgjeruar dijet në fushën e marketingut digjital dhe për të krijuar kontakte të reja (network të ri), duke ndërtuar kështu një urë bashkëpunimi me lidhje më të ngushta mes sipërmarrësve të ndryshëm digjitalë italianë dhe shqiptarë.

Digital Strategy në Tiranë është një mundësi e jashtëzakonshme për të eksploruar sfidat dhe të gjetur zgjidhje për të ardhmen e marketingut digjital.

Bashkohuni me ekspertët e marketingut në këtë event Premium nga 30 Maji deri më 01 Qershor 2024 në Hotel Rogner në Tiranë. Mos harroni të rezervoni vendin tuaj tani dhe të bëheni pjesë e kësaj eksperience të jashtëzakonshme për të ndryshuar mënyrën se si shikoni e praktikoni marketingun digjital.

Pas ketij edicioni te pare do te komunikohet se kur do te organizohet Edicioni i Dyte i Digital Strategy ne Tirane.

 

Foto

Adresa ne harte

Deshiron te behesh pjese e Kompanive
me TRUSTMARK?

AECA

Të bashkohemi të gjithë për të rritur performancën e secilit prej nesh.

Kontaktet

Rr. Medar Shtylla, Kika 1,Tirana 1001 / Albania

Get In Touch

Albanian E-Commerce Association (AECA) © {{Y}}. All Rights Reserved.  Powered by askdigital