Albagame

Website

Telefon

355696023830

Email

Vlefshmeria

deri me:17/04/2025

Rreth nesh

E themeluar në vitin 2012, Albagame është bërë emri më i njohur në Shqipëri për distribuimin e
video lojërave, lodrave fizike dhe elektronikës. Me dy dekada përvojë në tregjet lokale, rajonale dhe
ndërkombëtare, ne ofrojmë një portofol të larmishëm të lodrave inovative, argëtimit familjar dhe
zgjidhjeve digjitale.

Angazhimi ynë ndaj Inovacionit: Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë produktet dhe shërbimet më të
fundit dhe më të mira në treg, duke mbajtur një rol udhëheqës dhe duke zgjeruar vazhdimisht
tregun tonë jo vetëm në Shqipëri por edhe në Kosovë dhe pse jo më gjerë. Qëllimi ynë është të
rrisim pjesën e tregut dhe të zgjerojmë shitjet tona online, duke ofruar një faqe interneti të
strukturuar mirë me përvojën më të mirë të përdoruesit.

Përvoja dhe Besnikëria e Klientit: Përmes një ekipi profesional dhe miqësor të shitjeve dhe një
magazinë të vërtetë që shërben faqen tonë e-commerce www.albagame.al, rrjetin e dyqaneve
Albagame dhe rishitësit tanë, ne sigurojmë cilësi, garanci dhe lehtësi në të gjitha shërbimet tona.
Kapacitetet tona teknike, financiare dhe organizative sigurojnë qëndrueshmërinë dhe rritjen e
biznesit, duke ndërtuar marrëdhënie të qëndrueshme dhe të besueshme me klientët tanë.

Vizioni Ynë: Ne synojmë të ofrojmë dhe argëtojmë njerëzit e të gjitha moshave përmes lojërave,
lodrave dhe teknologjisë, duke krijuar një vend ku të gjithë mund të ndihen si pjesë e diçkaje të
madhe. Me një fokus të qartë në inovacion dhe rritjen e vazhdueshme, Albagame është këtu për të
bërë një ndikim pozitiv në jetën e çdo klienti.

Vizitoni faqen tonë të internetit për të zbuluar më shumë rreth produkteve dhe shërbimeve që
ofrojmë, dhe për të filluar një udhëtim të mbushur me argëtim dhe inovacion.

Foto

Adresa ne harte

Deshiron te behesh pjese e Kompanive
me TRUSTMARK?

AECA

Të bashkohemi të gjithë për të rritur performancën e secilit prej nesh.

Kontaktet

Rr. Medar Shtylla, Kika 1,Tirana 1001 / Albania

Get In Touch

Albanian E-Commerce Association (AECA) © {{Y}}. All Rights Reserved.  Powered by askdigital