Aladini.al

Website

Telefon

35544507878

Email

Vlefshmeria

deri me:30/04/2025

Rreth nesh

Aladini është destinacioni i parë për blerje online në Shqipëri, duke ofruar një zgjedhje të madhe të produkteve nga disa mijë furnitorë të besuar, një showroom fizik për eksplorim të drejtpërdrejtë, dhe një angazhim për inovacion dhe përvojë të shkëlqyer.

Ne shfrytëzojmë fuqinë e internetit & teknologjisë dhe krijojmë standarde të reja të kujdesit dhe besimit në industrinë, në mënyrë që të fuqizojmë konsumatorët tanë për të zbuluar produktet e duhura për të përmirësuar jetën e tyre.

Inovacioni. Ne jemi pionierë në hapësirën e tregtisë elektronike, duke shtyrë vazhdimisht kufijtë dhe duke prezantuar ide, produkte dhe bashkëpunime të reja, në mënyrë që të mbajmë klientët dhe furnitorët tanë të angazhuar, dhe të krijojmë unitet dhe bashkëpunim në industrinë.

Fokus në klient. Synojmë të ofrojmë përvojën më të mirë të mundshme për klientët tanë, duke përfshirë dorëzimin e shpejtë dhe efikas, shërbimin e shkëlqyer për klientët, dhe produktet cilësore.

Transparencë & Besim. Jemi transparentë në marrëdhëniet tona me klientët, furnitorët, punonjësit dhe të gjithë partnerët në mënyrë që të ndërtojmë besim në industrinë.

Bashkëpunim. Kultivojmë një mjedis pune bashkëpunues ku anëtarët e ekipit të inkurajohen të punojnë së bashku, të ndajnë ide, të mbështesin njëri-tjetrin për të kapërcyer sfidat dhe për të arritur qëllimet e përbashkëta.

Rritje dhe Fuqizim. Kultivojmë dhe inkurajojmë një mentalitet të vazhdueshëm të mësimit dhe rritjes.

Foto

Adresa ne harte

Deshiron te behesh pjese e Kompanive
me TRUSTMARK?

AECA

Të bashkohemi të gjithë për të rritur performancën e secilit prej nesh.

Kontaktet

Rr. Medar Shtylla, Kika 1,Tirana 1001 / Albania

Get In Touch

Albanian E-Commerce Association (AECA) © {{Y}}. All Rights Reserved.  Powered by askdigital